Nothing in your bagBag


Blue Billie & Bxxlght söker en E-Com/Content Manager!


Om företaget:
Blue Billie och Bxxlght söker en E-Com/Content Manager på heltid med start oktober 2018 för sitt ägarföretag Up & Mark Industries AB.

Blue Billie är ett nystartat svenskt smyckesmärke som lanserades i Oktober 2015 av Daniela Upmark. Blue Billie ́s säljkanaler består idag b.l.a av NK, Åhléns, Nelly.com samt egen onlinebutik (www.bluebillie.com) samt en egen flagship butik på Krukmakargatan 31 i Stockholm.

Bxxlght är ett inredningsföretag som lanserade i oktober 2013 av Daniela Upmark. Bxxlght säljknalaer består idag av b.l.a NK inredning, Artilleriet, Åhléns, Rum 21 samt en egen onlinebutik (www.bxxlght.com)

Arbetsbeskrivning:
Vi söker en strategisk och kreativ person med ett positivt och lösningsorienterat mindset. Som E-Com/Content Manager så kommer man ansvara över båda det visuella samt online-försäljningen på www.bluebillie.com och www.bxxlght.com. Rollen kräver därför en person som är resultat- och målorienterad samt kan parera det stategiska med det visuella.

Om dig:
– Du är ett kommunikationsproffs både på engelska och svenska.
– Du är noggrann.
– Du har ett öga för form och design.
– Proaktiv och försäljningsdriven personlighet.
– Du har en positiv och lösningorienterad inställning.
– Trivs med många bollar i luften
– Du har erfarnhet av att arbeta med sociala medier.
– Du har erfaranhet av att arbeta med E-com.
– Du har erfarenhet av att arbeta i verktygen: photoshop (eller) indesign, WordPress, Facebook buisness manager samt google analytics.

Varför oss?
Som E-Com/Content Manager för Up & Mark Industries AB har du möjlighet att forma, utveckla och vara med på en spännande resa att ta Blue Billie & Bxxlght till nästa nivå. Du kommer även att få arbeta på en härlig arbetsplats där taket är högt och där allas åsikter värderas.

Om du passar för denna roll, maila oss på daniela@bluebillie.com så återkommer vi!
 

WE ONLY HAVE GOOD NEWS

WE FEEL THE CONNECTION

Sign up to our newsletter to stay in the know
and get 10% discount on your first purchase.


Warning: file_get_contents(http://freegeoip.net/json/54.205.211.87): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/cuboxstu/public_html/wp-content/themes/yoo_avion_wp/functions.php on line 105
Blue Billie Logo
BXXLGHT